Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0619995354 / +3619995354

Napok óta hívogat, nem vettem fel ! Ma este 1/6 - kor tettem kivételt, bemutatkozott , nevet ne jegyeztem, de E-on munkatársként a férjemet kérte. Miután közöltem, hogy a feleség vagyok, akkor velem már nem óhajtott beszélni, csak a szerződött féllel , a számlázással kapcsolatosan ! Mondtam közös tulajdonú ház, közös használat, de akkor sem volt hajlandó még arról sem felvilágosítást adni, milyen céllal keresi. Közöltem, hogy van ennek hivatalos formulája, ha gond van és ez nem telefonos ügyintézés a számla kezelés eddig is interneten keresztül történt saját fiókban. Kezdte a hablatyot, hogy akkor mikor lesz itthon a számlatulajdonos , mert neki személyesen kell egyeztetni, blabla. Közöltem, hogy telefonon amúgy sem tudja ellenőrízni, hogy kivel beszél, bárki mondhatja magát számlatulajdonosnak, mert igazolásra nincs mód . Így semmi eetre nem szoktak hivatalos szervek eljárni . Ezek után akkor én szépen elküldtem a ......ba ! Tedd ezt te is, ha jót akarsz magadnak ! Ez egy csaló banda .

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.