Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0617667416 / +3617667416

Ma kaptam egy hívást erről a számról. Mondott egy nevet, hogy kit keres. A válaszom, hogy téves lesz, mert itt ilyen nevű ember nincs. Rögtön folytatta, hogy nem kell megmondani a nevemet és belekezdett valami szövegbe amelyet nem hagytam végigmondani, belevágva kurtán közöltem, hogy én ilyenbe nem vagyok benn, a viszont hallásra és letettem. Már a nő határozott és célirányos szövegéből (a kevésből, amit hagytam elmondani) az elején lehetett érezni, hogy valami beidomított, telefonhívásokra alkalmazott "rabszolga" az illető. Ordított ebből a kevésből is, hogy valami tisztességtelen dologról van szó. Tanácsolom, hogy senki ne vegye fel ha hívja és tiltsa le. Természetesen, hogy kihez tartozik a szám, azt nem lehet megtudni.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.