Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06309303100 / +36309303100

Ma felvettem, semmi, vártam: Telekom női géphang, tájékoztatott, hogy 6 nap múlva lejár az egyenlegfelhasználási időm, és vele a kártyám is. Bosszankodtam, mert nem így jegyeztem fel, hiszen 3k feletti feltöltés esetén 366 nap. De aztán gondolkodtam, valamikor nyáron elfogyott az egyenlegem, nem voltam itthon, és fontos volt telefonálnom, így hát "rátöltöttem", de nem 3k-t. Igen ám, csak így az "eredeti" idő módosul az új (kevesebb) időre, ez van a honlapjukon is írva. Bizony érdemes megnézni az ÁFSZ-üket, mikor küldik az sms-t, hogy (egyoldalúan) módosították. Ez azért van, mert sokan használnak távfelügyeleti rendszerhez net helyet at sim kártyát, ahol "esemény" esetén a riasztó küld egy sms-t. Azt bőven elég lenne 1500-al feltölteni, de így évente legalább 3ezerrel kell.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.