Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06704358297 / +36704358297

Nem bank, onnan így nem hív/hat/nak senkit!!! Ne vegyétek fel, ha vki mégis megteszi, ne adjon meg semmiképpen adatot - valótlant sem, az is visszaélés..., stb.!!! Adategyeztetés miatt sem hív/hat/nak fel senkit sehonnan sem...!!! Valaki írta fentiekben, hogy az volt számára fura, hogy rákérdeztek a telefonbeszélgetés rögzítéséhez történő hozzájárulásra - ez viszont a valós, jogos/jogszerű és ténylegesen indokolt telefonhívások esetében a legtöbb esetben a hivatalok számára kötelező előírás azzal együtt, hogy a tájékoztatóban mindezt el is kell mondaniuk és el is mondják - személyes ügyintézővel folytatott beszélgetések, automatizált rendszerek esetén egyaránt - s akkor is ha ők kezdeményezik a hívást és akkor is, ha az ügyfelek, illetve érdeklődők...!!!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.