Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0619989081 / +3619989081

A TopGaners kft megtévesztésen alapuló adathalászatot végez, amit pénzügyi termékek értékesítésére használ. Tehát a megtévesztett ügyfelek adatait csalják ki! Csökkent munkaképességű embereket foglalkoztatnak, minimál bérért, akikre állami dotációt vesznek fel, ami nem kevés, hiszen a D és az E kategóriába eső rokkantakra kapnak a legtöbb dotációt. A munkavállalók emberi és jogait semmibe veszik. A munkavállalónak kell a munkaeszközről gondoskodnia szélessávú internet megfelelő szoftverről, ami alatt a Calgo nevű program fut. Skypon adják az instrukciókat, amit igazából eligazításnak lehet mondani a légkör olyan, mint egy büntető táborban a csökkent képességű munkavállalókat az emberi méltóságukban megalázzák és kihasználják. A nevezet TopGaniers kft alvállalkozója a Telex Center nevű cégnek, aki az Alfa biztosítóval áll kapcsolatban a TopGaniers kft vezetője a TelexCenters kft vezetőjének a barátnője tehát szervezetten történik az adat halászat. Amit rokkant emberekkel hajtanak végre, akikért nem kevés állami dotációt vesznek fel. Aki nem szeretne törvénysértésben részt venni fontolja, meg hogy munkát válla ennél az ennél az adat halászatot végző cégnél. A Telex Center vezetője Fekete Gábor egy arrogáns erőszakos ember aki mentorálásra kevés jó indulattal sem lehet azt állítani hogy beteg emberek mentorálására alkalmas. Még a kutyámat sem merném rá bízni egy percre sem.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.