Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06703336666 / +36703336666

OTP nevében női hang hívott. Bemutatkozott, azonosító számot mondott. Nem emlékszem pontosan 400 vagy 600 valahány ezres utalást én akartam-e indítani és bemondta, hogy ki részére. Egyből mondtam, hogy ne raboljuk egymás idejét, ha ez nem az igazi OTP. Az volt az ijesztő, hogy bemondta a nevemet. Még valamit mondott arról, hogy akinek menne az utalás, az valami tiltó listán van vagy valami hasonló. Meg talán, hogy az enyémet is zárolni fogják. Először olyanokat kérdezett, hogy mikor használtam a mobilbankom, volt-e vele probléma. Fontos volt, hogy pontosan adjam meg, hogy mikor használtam utoljára. Utána jött a mennyi pénz van a számláján kérdés, akkor mondta, hogy na jó inkább én felhívom az OTP-t, arra kinyomott. Utána felhívtam az OTP-t, nagyon kedvesek, segítőkészek voltak, semmi gyanús mozgás nem volt a számlámmal.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.