Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06707177701 / +36707177701

Sziasztok! Ma egy csomag ügyében jött rá link, nem nyitottatm meg! Rengeteg csomagot várok, de email értesítésnek nincs nyoma.Délelőtt jött egy email, de a benne megadott MPL szám a kereső szerint nem létezik! NODE! Több tucat sms-em van erről a számról 2020 áprilisától! Íme néhány "téma" - viber biztonsági kód - penny.hu online játék - Googli ellenőrző kód 5x - COVID pltásvisszaigazolás EZEK mind frankók voltak! Erre viszont nem kattintottam rá... 06707177120 a másik ilyen szám, PayPal hitelesítés és csomagok ügyei jöttek rá 2020 óta, mind frankó volt, csak ugye azokhoz volt email is...

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.