Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06312002288 / +36312002288

Most épp jófogáson hirdet mobilt, képernyőfotót küld amiről leolvasható az imei szám, de ha az ugyanazon a képernyőn levő gyáriszámot kérem, csak mellébeszélés van. Ennek ellenére hiába írom hogy 1 órán belül érte megyek, csak a foglalót erőlteti. Hát hülye vagyok én, hogy hiteles cím, és információk nélkül foglalót fizessek, amikor személyesen is kipróbálhatnám egy órán belül? Vigyázzatok vele! Most Barna néven "Sárbogárd" -on hirdet, iphone 13 pro maxot így: Ha messze vagyunk egymástól posta megoldható! Imei szám alapján ellenőrizhető | Utánvéttel nem postázok | Díjmentesen küldöm | Komoly vevő hívjon | Váltás miatt eladó De konkrét címet nem kapsz, imei alapján meg nem tudod meg, ha valamelyik szolgáltatónál hiteltartozás van rá, ahhoz gyári szám is kell.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.