Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06307454410 / +36307454410

-> ebben a pillanatban hívtak (már azt mutatja a telefonom, hogy) erről a számról, DE úgy indult, hogy 70-el kezdődött a szám, amit felvettem, majd olyan kicsöngő hangot adott, mintha én hívtam volna ezt a 30 745 4410-es számot, pedig a hívó irányította tovább a felvett 70-es számot erre a 30-asra. Ami rendkívül fura, hogy a telefonom már csak a 30-as számot írja, hogy az keresett. Nem vártam meg az átirányított kicsörgés után, csak letettem. Szóval egyértelműen egy CSALÓ SZÁM, amit ezen módon nem lehet igazolni, mert a hívás kezdetén lévő 70-es szám nincs is megjegyezve a hívólistámban az előbbiekben leírtak végett.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.