Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0614433440 / +3614433440

Engem munkaidőben hívtak, 4-5 másodpercig ostoba vihogást hallottam, mire sikerült beleszólnia egy valóban ostoba hölgynek. A nevemet már tudta, viszont ő nem mutatkozott be, nem kérdezte, hogy válaszolok-e kérdésekre, nemes egyszerűséggel elkezdett kérdezgetni, hogy hány éves vagyok, mi a munkám, dohányzok-e, volt-e a családomban rákos megbetegedés. Volt időm, ezért válaszolgattam. (Arra, hogy mi a munkám nem.) Ezután közölte, hogy 50% feletti esélyem van arra az adatok alapján, hogy valamilyen rákom van. (Állítása szerint az egyik kockázati tényező a munkám volt, amiről nem tudhatott semmit.) Ezt furcsálltam, mivel nem élek kirívóan hedonista életet, átlagosnak is nevezhetnénk, 30 éves vagyok, mégse látom azt, hogy a korosztályom nagyobb részének valamilyen daganatos megbetegedése lenne. Ezért elkezdtem kérdezgetni, hogy honnan hívott, őt hogy hívják, honnan tudja a számomat és hogy mit akar eladni. Egyenes választ természetesen semmire nem kaptam és a főnökét se tudta kapcsolni, de nekem is valami "prosztalin" nevű céget említett. Ekkora már viszonylag felhúztam magam, így felajánlotta, hogy levesz a listáról, amire nem tudom, hogy hogy kerültem fel. Szívmelengető érzés, hogy így ismeretlenül és kéretlenül is törődnek velem.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.