Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0617011091 / +3617011091

Tisztelt Cimzett! Én is rendeltem termékeket, amelyekkel úgy tünik engem is becsaptak. Két termékről is szó van: 1./- a fehér, szabályos fogsor BIZ/PC PERLA COMMERCE LTD(HU)- 20.000.-Ft Nagytarcsa, Nádas utca 4. 2142; Telefonszámuk nincs, sőt a nagytarcsai térképen ez a cég így nem található. 2./-euways 1011@outlook.com címen érdeklődtem. Telefonszám nincs.GLS Európa u.2(-P) 1444 GLS Raktár. Itt fotót kérnek a termékről, melyett 1-gyet fizet és plusz 1-egy kap ( mechanikus melegítő) formában hírdettek 7100.-Ft-ért. Sajnos dupla árért kaptam kettőt. amiből egy hibás, de hol a 2 grátis? A csomagolásban se magyar nyelvű tájékoztató, se bejelentőlap a cseréhez, se űrlap a pénz visszaszrzéséhez. Semmi! Telefonon egyik helyről sem kerestek. E-mail cím adott, de hogy ki van mögötte, azt nem lehet kideríteni! Decemberben, Karácsony előtt és után állandóan keresem a GLS ezen "hóhányóit"! A 90 napos határidőben nagyon benne vagyok, de pént szeretnék látni, s a terkéket visszaküldeni a GLS "visszfutárral", aki az átvételt igazolja. Remélem eredményes lesz a kutatásom. hiszen sikerült a belföldi ügyféltámogató munkatárssal kapcsolatot létesíteni. 76 éves vagyok.A képek elküldéséhez várom haza a lányomat a hétvégére,hogy segítsen. Üdvözlettel, Brösztl Julianna

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.