Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06205363171 / +36205363171

VIGYÁZAT CSALÓ!! Egy angolul beszélő férfi keresett 2024.01.08-án állítólagosan a Microsofttól, hogy hibaüzenetet küld a számítógépem nekik. Arra utasított kapcsoljam be a gépemet! Munkahelyemen voltam így ezt nem tettem meg mire ő mérgesen letette a telefont. Rendkívül kútúrálatlan stílusban beszélt ezért, felhívtam a Microsoft Magyarország ügyfélszolgálatát, hogy tudnak-e erről. Az ügyfélszolgálatos elmondta, hogy nem ők kerestek, de sajnos mostanában több ilyen esettel találkoznak, amikor is csalók adják ki magukat microsoftos kollegának, rövid beazanosítási folyamat után banki adatokat akarnak megtudni a hivott féltől. Vigyázni velük!!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.