Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0617667601 / +3617667601

Kutyát sétáltatok. Jobb kéz:póráz, bal kéz:kakis zacsi tele. Telefon kabátzsebben. Csörög. Futárt várok, úgyhogy meg sem nézem a telefonszámot. Érintőképernyő, fogammal lerántom a kesztyűt. Innen ugyanaz, amit előttem mondtak: érthetetlenül mondja, honnan keres. Hozzájárulok-e, kezdjük az adategyeztetéssel. Ekkor rákérdezek, megint mond valami érthetetlen cégnevet, és mintha bosszúslenne, hogy visszakérdezek. Mondom neki, nem vagyok képben, milyen biztosításunk lehet náluk, mert más a biztosítónk.Erre azt mondja, igen, de ők sokkal kedvezőbbet tudnak ajánlani. Hogy ezt miből gondolja, nem tudom, hiszen honnan ismerhetné a jelenlegi biztosításunkat, nem igaz? Megint kérdi, hozzájárulok-e, ekkor elköszönök tőle, és leteszem. A kutya már úgyis nagyon menne haza.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.