Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0614452147 / +3614452147

Csaló egy cég… Ügyfél elégedettségi központnak identifikálja magát, valami turul esküvőt mondott, hogy ügyfél visszajelzést megvizsgálták GRATULÁLNAK első helyezést értünk el…. ezért nyeremény csomagunk van… 29 ezer forint. Baráti cég ugyan úgy első helyezet lett ???????????? Csaló egy cég a hölgy beszélni is alig tudott mikor mondtam, hogy szép próbálkozás nem érdekel köszönjük, na akkor kicsit meg akadt… hát hát pedig ő nagyon javasolja… aztán ki nyomtam. 1 1 445 számot nem szabad felvenni, az összes ilyen marketinges hulladék…Keressetek tisztességes munkát a KKV szektor átverését meg hagyjátok abba retek egy módszer… október óta FOLYAMATOSAN hívnak …. napi 2-4 hívás változó időben, volt mikor ki nyomtam, volt amikor felvettem ügyfél elégedettségi központ után ki is nyomtam, de folyamatosan hívnak azóta is, most kértem többet már hívjanak. Kitartó egy kis mocskok de komolyan.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.