Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0617667601 / +3617667601

valami nem stimmel ezzel a számmal. tegnap hivtak, hogy alfa biztosító, és tudták a nevem, és hogy van lakásbiztosítom, és hogy valamivel kiegészül, (1 évig ingyenesen tudnak háztartási problémák esetén szakembert küldeni, vagy valami ilyesmi....) így utólag lehet hogy már ez a része is kamu volt. ma megint hivtak ugyanerről a számról, név szerint kerestek, és érdeklődtek hogy melyik biztosítónál vagyok, mert hogy majd ők ajánlanak egy jobbat... (érdekes tegnap még tudták...) kérdeztem honnan tudják a nevem és a számom, a válasz az volt, hogy egy nyilvános adatbázisból.... sosem volt nyilvános a számom amúgy, és több mint 20 éve csak én használom. szerintem az alfa-ból kiszivárogattak infók.... a számot tiltottam, az alfa-ból meg átmegyek másikhoz....

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.