Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06309022556 / +36309022556

https://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/a-hamis-koncertjegyek-ara 2024. 01. 16., k - 13:25 Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Hamis koncertjegyekkel csapott be több embert egy gyöngyösi férfi. A szegedi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki. Egy férfi 2023-ban több alkalommal hirdetett álnéven koncertjegyeket, különböző internetes felületeken. A szórakozni vágyóktól minden alkalommal előre utalást kért, cserébe ő el is postázta az eredetinek mondott jegyeket. A jóhiszemű sértettek csak a koncertre érkezéskor szembesültek azzal, hogy becsapták őket, a jegyek hamisak. A rendőrök azonosították a csalót, akit elfogtak. A nyomozók kihallgatták a férfi nő ismerősét is, akivel a bűncselekményeket közösen követték el, a befolyt összeget a nő kezelte. A páros ellen csalás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. Őszintén remélem, hogy Farkas Rajmond Zoltán és Barkócziné Károlyi Dzsenifer azok a személyek, akikről szólnak a hírek!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.