Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0619989790 / +3619989790

Tisztelt Demeter Úr! Olvastam a hozzászólását. Lehet,hogy nem csalás de a weblap amelyen errre az utalványra illetve a megvásárlásra buzdítják az embereket az viszont az. Az amit hirdetnek irreális soha nem keres annyi pénzt ezen a valután. Itt nem lesz heti 100 ezer havi 1 millió sem. Ez az igazság. Azok az emberek sem valósak akiket Önök a weblapjukon reklámoznak. A tron valuta maximum árfolyama 59 ft volt januárban azóta még májusban 23 ft. Majd esésnek indult. Most 4 forint körül mozog. Soha nem lesz ebből az,hogy itt valaki milliókat sőt százezreket keres mint amit Önök írnak. Az lehet,hogy kriptovalutát árulnak de az a mese szöveg na az megtévesztő... Ha én veszek 100000 forintért tron valutát még abból se lennének milliók. Akinegy kicsit ért a tőzsdéhez az tudja. Ez az amivel becsapják az embereket.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.