Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0612197021 / +3612197021

A Rendőrség röhög a markában, pedig az adó fizető Magyar honfitársainkról van szó náluk az is baj, ha feljelentést teszel azt mondják sok munkát hoztunk a számukra, megvagyok győzödve, ha hatósági személy volnék nem 300 nyomozóval( sok a buta és a kókler) dolgoznék 1 vagy bevonnék magammellé megbízható zsenit magam, de azt is 100% aránnyal és lehetőleg gyorsan. vigyázat ügyvédek is érintettek az ügyben WHALESTEP EZEKET KAZÁNHÁZI ÜGYNŐKŐKNEK HÍVJÁK bűnbanda a hatóság csak egy felső utasításra lép ezt parancsnak hívják (kik álnak az ügy hátterében? KIK ENGEDÉLYEZTÉK, HOGY MEBÍZZÁK ÉS LEKENYEREZZÉK A MAGYAR BÜNÖZÖKET MEGYÉRE BONTVA A SOK ELKESEREDETT EMBERT IGY HASZNÁLJÁK KIZSÁKMÁNYOLJÁK EZ KÖNNYŰ. ÜGYVÉDEK CSAK KICSALJÁK A PÉNZED NE MENJ ODA, KÉRJ BANKIVISSZA HÍVÁST PRÓBÁLD MEG HÁTHA, HA NAGY ÖSSZEGRŐL VAN SZÓ KERSED A KÜLFÖLDI PLATFORMOKAT LEHET ŐK TUDNAK SEGÍTENI, VAGY MAGÁN NYOMOZÓT TALÁN Ő TUD SEGÍTENI. SZERINTEM 100 ÉRITETT ÖSSZEFOGNA VOLNA ESÉLY, DE CSAK IS MAGÁNNYOMÓZÓ IRODA, DE NEM RENDŐRSÉG A TÖBBI KACSA FELJELENTÉS, TANUVALLOMÁS STB

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.