Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06204393900 / +36204393900

Engem most hívott, szintén az OTP munkatársának kiadva magát és tájékoztat arról, hogy a beszélgetés rögzítésre kerül. Megkérdezte, hogy utaltam-e a kártyámról 3 x 80 000 ft-ot, illetve más is hozzá fér-e a kártyámhoz. Erre mondtam, hogy kizárt. Még azt is megkérdezte, hogy kaptam e értesítést a tranzakciókról. Mondtam neki nem. Majd azzal folytatta, hogy mennyi összeg van a kártyámon 1.500 000 felett vagy alatt? Én meg visszakérdeztem, hogy miért is kellene megmondanom? Nem értem, hogy miért is hívott. Erre kinyomta. A másik pedig amire felfigyeltem, hogy egy OTP bankban nincs akkora zaj. Olyan volt a háttérzaj, mintha egy vendéglátó helyiségben lett volna. Csaló volt a nyomorult.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.