Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0617555703 / +3617555703

Az öttel ezelőtti hozzászólás (2023. 06. 26.) az enyém. Szerencsére azóta sem hívtak, csak kíváncsiságból kerestem rá, hogy azóta mi a helyzet. Egyénként legaláb 5-6-7 éve regisztráltam a Proaktív nyereményjátékára, ahol azóta is nyerek (nyilván a nagy semmit, de most mindegy). Időnként elolvasom egy-egy e-mail-jüket. Aznap délelőtt a Proaktív honlapján kipipáltam a lehetőségeket. Ez azt jelenti, hogy e-mail-ben meg telefonon MEGKERESHETNEK ilyen-olyan ajánlatokkal, és mindegyik ilyen engedéllyel talán 2 000 Ft-tal vagy 3 000 Ft-tal nagyobb az esetleges nyereményem, ha egyszer nyerek. Azt is kipipáltam, hogy biztosítási ajánlattal is megkereshetnek. Ennek azzal is eleget teszek, hogy felveszem a telefont, nem kell biztosítást kötnöm. Tehát részemről annyi, hogy felveszem a telefent, mondja, hogy mi van, mondom, hogy nem érdekel, és lerakom a telefont. Ennyi. Nem kell biztosítást kötnöm, az is elég, hogy engedélyt adok a megkeresésre. Az esetleges nyereményemet nem érinti, hogy nem kötök biztosítást. Szerintem. De mindegy. Az a lényeg, hogy az a szerencsétlen hülye ki volt akadva, hogy akkor minek jelöltem be, hogy megkereshetnek ajánlatokkal. Csodálkozzon rajta, ha akar, de ne zaklasson!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.