Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06204542973 / +36204542973

Engem most hívtak azzal a szöveggel, hogy ők (valami Product Consulting Kft., olyan gyorsan hadarta el, hogy csak ennyit tudtam lenni, de ilyen cég nincs) kezelik az inaktív Abbázia üdülési jogokat (míg az Abbázia az aktívakat), és rajta vagyok a listájukon egy inaktív Kalma üdülési joggal (amit egyébként évekkel ezelőtt átcseréltem máshova felminősítéssel), ami után nekem jár vissza pénz, és ezt utalnák át nekem, csak ehhez be kell azonosítaniuk, hogy tényleg én vagyok az, és ezt persze személyesen lehet csak megtenni náluk a Jászberényi úton. Persze az időpontok holnapra, vagy a következő hét elejére szólnak, és előre semmi többet nem tud mondani, de semmilyen költség nem merül ám fel nekem... :-D Hülye aki elhiszi!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.