Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0619504175 / +3619504175

Tisztelt Fidesz ! Megértettem amit közöltek a telefonba. De önök tudomásom szerint segítik a rászorulót. Kétségbe esésembe fordulok önökhöz hogy SEGITSÉNEK ! A 11 kerületi önkormányzati lakásgazdálkodási osztály hoz már folyamatosan adom be Szociális Lakáskérelmemet de mindég azt írják hogy Lakáskérelmemet ez évben nemtudták teljesíteni. 3 éve. Írják. És ha önök nem segítenek akkor sosem kapom meg. Nem rendelkezem lakással szociális fogalmat kimeritem ! Nem alkoholizálok, nem cigerettázom, nem kávézom, nem kábitószerezem. Tudnék normális életet élni. Nemtudok párkapcsolatot kialakitani emiatt IKT. Szám: XIX-208/ /2018. Kérelmem száma. A 11 kerület polgáestere dr.Hoffmann Tamás . Kérem SOS. Segítsenek. ! Én mindég is Fideszes voltam. És Segítettem mikor kellet. Tisztelettel. Palotás Zoltán.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.