Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06303444481 / +36303444481

Felhívtam az Erste-t, hiteltörlesztés elmaradásról szóló SMS-t kaptam, úgy, hogy nem is vagyok//voltam a bank ügyfele. A számot az ügyfélszolgálat nem ismerte fel, az én számomra tájékoztatásuk szerint azonnal az adatbázisban nem tudtak rákeresni, de továbbítják az illetékeseknek. Azt mondták, hogy a későbbiekben sem visszahívással, sem betelefonálással nem tudják nekem megmondani, hogy valóban az ő számuk hívott-e, és sikerült-e az adott helyen nyilván tévesen megadott számomat törölniük a rendszerükből, mivel nem vagyok az ügyfelük, és ezért nem tudnak azonosítani... Ha a számom a rendszerben marad, akkor így jártam...

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.