Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06304041584 / +36304041584

Üdv.Mindenkinek! El szeretném mesélni,az én történetemet ezzel a számmal kapcsolatban. Kaptam egy sms-t a telekom központi számáról modem csere ügyben,ha szeretném akkor a linkre kattintva visszahívást kérek. Ez meg is történt, pár óra múlva hivott is ez a bizonyos szám.Egy női hang szólalt meg a vonalba ,elmondta ,hogy a modem csere miatt hív, adategyeztetés és a modem csere folyamat részleteit vázolja fel. Meg is beszéltünk mindent ,8-10napot mondott az egész csere időre ,értesítenek és utána a futár hozza a modemet. Letettük a telefont és utána elkezdünk kételkedni a hívás valódíságában.Utána néztünk a számnak utolagosan,és láttuk eléggé megoszlanak a vélemények.Hát megijedtünk nem kicsit,hogy lehet csalás áldozatai lettünk.Felhívtuk a telekomot ahol nem igazán tudtak választ adni a számmal kapcsolatban,csak annyit,hogy van igen ez a modem csere lehetőség,és a kért adatokat az ügyintéző elkérheti. Vártunk pár napot nem történt semmi,bementünk a telekomhoz,és letiltattunk mindenféle vásárlási lehetőséget. Eltelt a 8 nap,hát azt 8 nap idegeskedést,félelmet,hogy visszaélnek az adatokkal,nem kivánom senkinek. Jött egy sms a központól,hogy átadták a futár cégnek a modemet,másnak kihozzták! Hát mi nekünk a végén szerencsésen zárult az eset,de az biztos mégegyszer semmilyen körülmények között, nem adom meg az adatomat senkinek,csak személyesen fogok intézni mindent,és ezt ajánlom mindenkinek . Köszönöm, hogy elolvastátok!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.