Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0614865128 / +3614865128

Raiffeisenre hivatkozva minden áldott nap felhív egy kedves női hang, minden áldott nap mondom, h munkaidőben vagyok, ha csak nem a meglévő számlámmal kapcs. keres akkor hívjon munkaidő után. Erre az a válasz, hogy csak adategyeztetés után mondhatja meg, hogy marketing célból keres, vagy más miatt. Tegnap kértem, hogy többet NE HÍVJON, erre nincs időm és ha a bank akar valamit, direktneten kapok értesítést vagy postán levelet. Erre ma reggel 8 után ismét felhívott. Nagyon felhúzott és már kiabáltam vele, hogy ne zaklasson. Belé kellett folytani a szót és lerakni rá a telefont. Agyrém. A nevét és a cég nevét nem is értem, olyan gyorsan hadarja el.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.