Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06702539539 / +36702539539

A KSH számlálóbiztosa vagyok, mivel sajnos sokkal több címem van, mint amit kerékpárral bejárhato, így telefonon keresem meg a telefonon elérhető adatszolgáltatókat, annak érdekében, hogy lekérdezzem. Én is szeretném normálisan elvégezni a munkámat, és nem nagy zavart okozni a kérdezetteknek. Nekem ez a főállásom, nem bolti eladó, ügyvéd, vagy orvos vagyok!! Tehát elvárom, hogy ha valakit udvariasan, bemutatkozva felhívok, ne gyanakodjon és ne "kamu" hívóként emlékezzen rám!!! A munkámat végzem, a lehető legkevesebb zavaró körülménnyel. Akiket nem érek el, kerékpárral közelítem meg, kb. napi 60 km-t kerékpározok, utánam lehet csinálni!!! Köszönöm, ha elolvastátok!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.