Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0614433740 / +3614433740

Felháborító,hogy nincs egy normális szolgáltatás. Ez az egész ki hívott egy csődtömeg. Miért nem lehet úgy működtetni a szàmokat,mint régen telefonkönyvet. Ez a sok szabályzat,meg biztonsági cirkusz az ember agyára megy. Ha kiírja hogy Magyarország, biztos hivatalos. Miert nem lehet kiirni a Magyarország helyett, hogy kié a szám? Ahol nincs kiirva nem veszem fel. Ha még nem mentettem el. Nem tudja az ember örökké felszedegetni, de ha nem tudom ki hívott nem fogok a telefonon ülni, hogy visszahívjam. Az összes telefont ki kellene kapcsoltatni. Az lenne a biztonságos. Kitalálhatnának végre valamit. Egyre rosszabb minden.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.