Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0613547901 / +3613547901

Most hívtak erről a számról MVM adategyeztetés céljából... Elkezdi az úriember a mondókát, mondja, hogy a hívás azonosító: nagyP kis t 3244 akármi! Na itt megszólalt a vészcsengő a fejemben, hogy ez valami ordas nagy átb@szás lehet, de mondom halljuk mit akar. Nevemet tudta, mert bemutatkozva vettem fel, édesanyám nevét még elárultam, majd ezután kérdezi, hogy email címem mi? Mondom neki, hát mit lát a rendszerben? Erre mondja hogy ő semmit (!!) mondjam meg én! Na gondoltam elmegy ká anyjába és mondtam , hogy ami van az ok és nem változtatok., még valami? Mondja, hogy ennyi volt viszlát és megpattant. MVM -en lekérdeztem, elvileg övéké a telszám, de mivel vannak olyan programok, hogy megváltoztatják a számot amit kijelez a telefon és mert ultra amatőr volt az úriember, szerintem ez bizony csalás.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.