Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06202882535 / +36202882535

Kedves Érdeklődő! Amennyiben érdeklődött, hogy erről a számról keresté-e kérem olvassa el! Amennyiben a szám ismeretlen volt önnek, valószínüleg !nem én hívtam!. A szolgáltató visszajelzése alapján a számot egy internetes telefon (Voip) szolgáltatáson keresztül másolják le és használják. A hívások sem a szolgáltatónál, sem az én telefonomon nem jelennek meg, viszont ha visszahívják,l ugyanezeket a sorokat fogom elismételni Önnek is. Sajnos a visszaélést visszakövetni a szolgáltató nem tudja, a rendőrségi kinyomozás, pedig közel lehetettlen. Köszönöm a megértését és kérem, hogy a visszahíváskor ne küldjön el melegebb éghajlatra.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.