Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06208848070 / +36208848070

Engem is hívtak. Meghallgattam, elfogadtam . Nem kért különösebb adatot, csak a szokásos. Anyja neve, email, lakcim azt hiszem. Aztán meggondoltam magam felhivtam az Alfa központi számát, és lemondtam telefonon egy fiatal embernél. Később jött egy email, hogy a szerződést aktivalhatom a linkre kattintva. Ezt nem tettem, meg hiszen nem akartam szerződni. Közben postai úton jött egy levél a szerződésről, amit amúgy nem értek. Majd napokkal később újra hívott egy hölgy, hogy érdeklődjön a dolog iránt. Neki elmondtam, hogy már telefonon lemondtam, őt ez meglepte, de nem húzta tovább az időmet bizonytalanul megköszönte és elköszöntünk. Nem sokkal rá talán 2-3 nap múlva ismét jött a papír alapú postai küldemény/ami amúgy egy teljesen hivatalos papír volt. Cégnév(Alfa Vienna Insurance Group, ügyfélazonosító, szerződésszám, ajánlatsorszám, 2 vezető neve és aláírása stb. /,melyben tájékoztattak a szerződés megszünéséről/ami amúgy létre sem jött általam /, illetve a levél végén egy mondat : Bízunk benne, megnyugtató módon sikerült ügyét rendeznünk. Szerintem nem kamu a megkeresés.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.