Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0614433057 / +3614433057

Átvertek! A Tescoban két hízelgő nő többszörösen félrevezetve és konkrétan hazudva rávettek egy "ingyenes" biztosításra és egy Tesco Váráslói kártyára amiről állították hogy nem hitelkártya. Két feltételem volt hogy ne legyen hitelkártya és bármikor felmondható legyen költéségek nélkül (azaz ingyenes legyen). Mindkettőről állították hogy így van, ami színtiszta hazugság. Hazudtak az azonnali 4000 Clubcard pontról (ami miatt belementem), hazudtak a hitelkártyáról, hazudtak az ingyenes biztosításról. Ezen a számon kerestek a biztosítással kapcsolatban (Hiperbiztosítás), közöltem hogy átverés és félretájékoztatás miatt lemondom a biztosítást. A nő azt mondta hogy csak negyedévente lehet lemondani a konstrukció miatt és nem kapom vissza a pénzt (az átverés ellenére). De rögzítette az igényem a negyedév után törlik a biztosításom. Erre most kapom az email, hogy fizessem be a következő negyedéves részletem, mert még élő szerződésem van legalább 1 évig (mivel határozatlan idejű). Szóval a Tesco és a Hiperbiztosítás jól átvert és hazudott. Most meg leakarnak húzni több 10e Ft-tal.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.