Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0617733587 / +3617733587

Amikor felvettem, olyan hangja volt mintha én hivnék... Ez egy Call Center funkció, a gép hivja a számlistát, és ha valaki felveszi akkor keres hozzá egy szabad operátort :D Egy idős hölgy (szörnyen köhögött szegény) szólt bele, a "Társadalomkutató kft rögzített vonalán" keresett, és ~15p-t szeretett volna "kérdezgetni". Aki beszélt már hivatalos rögzített vonalon, az tudja h kb félórás litánia mire végigmondja hogy ki az adatkezelő, mi a hivás azonosítója, hol lehet kikérni a felvételt, meddig őrzik meg stb stb ->itt semmi ilyen nem volt. Erről a társadalomkutatóról találtam egy érdekes cikket: https://index.hu/belfold/2019/09/13/szinapszis_magyar_tarsadalomkutato_intezet_amygdala/ Erősen gyanús volt a hivás, így köszönettel nem éltem a "kérdezgetés" lehetőségével. A pikantéria hogy másodjára hivnak ilyen témában egy olyan számon amit csak a cégben használok és nincs kipublikálva sehova ...

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.