Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0656200140 / +3656200140

Ez atverés. 2 éjjszakás szállást hirdet hotelban félpanzióval welness szolgáltazással áron alul, amiért cserébe egy előadást kell meghallgatni. A szállással minden rendben volt. Aki szeret wellneszezni nyugodtan próbalja ki, de az előadáson VIGYÁZZON! Egy ONE DAY CLUB nevű szolgáltatást reklámoz a megnyerő cégvezető, melyre szerződést kötnek. Általában 150 000 Ft a kezdő összeg amit a hely színen ki is kell fizetni [lehet bankkártyával, szépkártyával] És termeszétesen ez csak ma csak most. A végösszeg 650 000 ft. Cserébe kapsz ??? két kartyat. Az egyiket magyarországi welness hotelekbe használhatod eleted végéig !!! Féláron kapsz érte szobat félpanziós ellátással. Söt egy családtagod megörökli és meg átadhatod használatra a barátaidnak. A másik kártyát külföldi nyaraláskor használhatod es itt csak az étkezésért kell fizetni. Mindent elintéznek helyetted. Még a klub neve is találó one day club. Mi is megkötöttük a szerződést és kb 1 napig éreztük, hogy jó üzletet csináltunk a kedves és szerény '"Erzsikevel" és a szúrós szemű kimért pénzügyi vezetővel, aki még a mosdóba is utánnam jött. Itthon persze hiába is hívtam telefonon állandó segítőmet "Erzsikét" és a szerződésben szereplő székhely telefonszámát [ ezen a telegonszámon előfizdtő nem kapcsolható] Ezért most innen kívánok minden kedves one day club dolgozónak jó pihenést, de nem a melegebb éghajlaton, hanem a jó # hűvösön # !!! ????

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.