Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06704201515 / +36704201515

Engem is hivott. Én alapból nem veszek fel ismeretlen számot (a számom elvileg "titkos", ez azt jelenti, hogy csak az nem tudja meg, aki nem akarja - ez magyarország élőben.). Erre a szájtra csak azért jutottam, mert kiváncsifáncsi vagyok. Természetesen a hivatlan zaklatók anonimak. Telemarketingest, ügynököt, bárhogy is nevezi magát, el kell küldeni melegebb éghajlatra. Akinek van megtakaritandó pénze, véletlenül se dőljön be "unit link" életbiztositásba (saját keserű tapasztalat o:)))))), hosszútávra szóló elkötelezettségbe (babakötvény, NYUGDIJBIZTOSITÁS, stb.). Rengeteg befektetési lehetőség van, aki nem agyhalott, utánanézhet. Persze ezeken is lehet bukni, de akkor én buktam el, de ha el is buktam, nem keresett rajtam az "ügynök" vagy a bank, aki persze akkor is nyer, ha én veszitek. Pláne, Magyarország hires a visszamenőleges törvénykezésről (a 3 százalékos OTP lakáshitelemet annodacu antaljózsi a tizszeresére emelte, no akkor senki se rinyált). Legyetek észnél!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.