Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0614088518 / +3614088518

Engem is hivott egy női hang hogy a kutyáim rengeteget ugatnak és a környékbeliek is már sokallják és aláirást gyüjtött , bedobja a leveles ládámba. Kérdésemre hogy mijen településről hiv , választ nem adott. Akkor kezdett gyanus lenni a dolog amikor azt mondta , hogy hajnal 3 kor is ugatnak a kutyák, mire én , a kutyáim éjjel bent alszanak a lakásban. Csak elkezdett nevetni. Visszahivtam rögtön a számot, hogy tisztázzam vele a dolgot, de az automata közölte ezen a számon előfizető nem található. Egy héttel ezelőtt ugyan szám nélkül jött egy hasonló hivás ahol szintén nem kaptam választ hogy ki és honnan hiv , hogy a kutyáimat sétáltattam és az ajtaja elé piszkitottak takaritsam el. Megkérdeztem hogy miért kellene sétáltatni a kutyáimat amikor közel 400m2 kertben rohangál, letette a telefont . Valoszinü ez is hasonló zaklató telefon volt

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.