Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06709400700 / +36709400700

9 nappal ezelőtt emailben tettem bejelentést az orfk-hoz, miszerint lehetséges adathalászat folyik az OTP nevében. Az egyik ismerősöm küldte át nekem a screenshot-ot. 2 napja kijöttek hozzám a legközelebbi kapitányságról. Első kérdés: Akkor miért nem az ismerős tett bejelentést? Xd Minden érdekelte őket-ki hol lakik, telefonszám, lakcím, ki az ismerős stb- csak éppen az nem, hogy milyen telefonszám ez. Mutattam a kedves biztosúrnak egy másik SMS-t, amiben vámfizetéssel kapcsolatban kérnek utalást. Válasz: Tudják, de nem kell csinálni semmit, ha küldenek ilyen SMS-t.Ma írt az ismerősöm, hogy már meg is kapták a határozatot: nem történt bűncselekmény. Ezzel le is van zárva. Ezt ha ki kellene nyomozni, csak a pénzt vinné elfelé, könnyebb minden apróságért büntetgetni. Nagyon szépen köszönöm a szervek ismételtem pontos és gyors munkáját. Tőlem aztán küldözgethetnek továbbra is utalásos SMS-eket mindenkinek.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.