Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0615500734 / +3615500734

Már vagy 10szer hívtak, hiába mondtam a két alkalomból mindkétszer amikor felvettem, hogy se 40 éves nem vagyok se nem járultam hozzá a telefonszámom kezeléséhez, a GDPR-ról hallottak e, illetve ennek értelmében töröljék a számom a rendszerből. Az első diszpécser egy hölgy volt, ő azt mondta hogy persze így lesz. Nyilván nem így lett. A második egy férfi volt, ő erre azt mondta, hogy ne fenyegetőzzek és rámcsapta a telefont. Ez volt dec. 22-én, ma dec 30-án megint hívtak. Nem hallgatta meg valaki figyelmesen pontosan mi is a cég neve? Jó volna tenni valamit ellenük. Ha már fenyegetőzésnek minősítették, hogy felhívtam a figyelmüket arra, hogy szabálytalanul cselekszenek, akkor valamit tennék is már ellenük.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.