Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0615100545 / +3615100545

Ma reggel engem egy férfi hívott, adategyeztetés címen. Amikor jeleztem, hogy nem én mondom meg az adataimat, hanem olvassa fel ő, majd én pedig megmondom, hogy az jó-e, arra azt válaszolta, hogy ez így nem lehetséges. Az MVM adathalász oldalát megnyittatta velem, amit kitöltve kiderült, hogy a weblap nem működik megfelelően. Ezek után az adatszolgáltatást megtagadtam, egyúttal jeleztem, hogy az adataim nem változtak, ezt büntetőjogi felelősségem tudatában vallom, ezt rögzítse. Miután kértem, hogy keressenek hivatalos email-ben, de ezt megtagadta, elkezdtem "jogászkodni", valamint a bírósági végzéssel történő megkeresésük lehetőségét ecseteltem, a beszélgetés udvarias befejezését javasolta azok után, hogy az általa lediktálni szándékozott, check telefonszám felhívására is nemet mondtam. Tanulság: ha ezt a felületet már ennyien használtuk, akkor eléggé kamuszagú a történet!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.