Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0615100760 / +3615100760

Február 28-án hívott, tájékoztatott, hogy a beszélgetést felveszik illetve hogy visszakereshető. Meg kérdeztem milyen ügyben keres, azt mondta hogy tájékoztatást szeretne adni. Belegyeztem a felvételbe, majd be szeretett volna azonosîtani úgy, hogy ő mondja a személyes adataim egy részét. Rákérdeztem, hogy miért szükséges egy sima tájékoztatáshoz a személyes adatom mire ő: hogy betudjon azonosítani. Ezek után mondtam, hogy ha csak tájékoztatni akar, azt legyen szíves a netes bankfiókom levelezőjén vagy adott esetben tértivevényes levélen keresztül tegye. Ő váltig allította, hogy csak tájékoztatni szeretne (az adataim elkérésével), ezért megmondtam, hogy majd bemegyek egy bankfiókjukba és megkérdezem, hogy mit szerettek volna tőlem. Ezek után érzékeny búcsút vettük egymástól.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.