Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06705435743 / +36705435743

Többszöri visszakérdezéssel sem érthető a nagyon gyorsan elhadart ( talán Angol ) cégnév. Kiválósági tanúsítványt kínál vállalkozások részére 156.000.-Ft+ÁFA összegért egy A5-ös méretű bekeretezett oklevél formájában anélkül, hogy kérdésemre nem tudta megmondani a cégünk gazdasági mutatóinak változásait, bevételeink növekedését vagy esetleges csökkenését. A kínált tanúsítvány szerint a mi cégünk az ország legjobb 10%-ában szerepel. Nos- ez HAZUGSÁG !!! Amikor ezt közöltem vele akkor gyorsan elköszönt. A telefonszám után érdeklődve a tudakozó közölte, hogy " ez a szám nincs hozzárendelve egyetlen előfizetőhöz sem, vagy titkosított. Véleményem szerint ez is csak egy időtrabló csaló "vállalkozás"...!!!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.