Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0617667294 / +3617667294

Korábban másik számról hívtak és mondták hogy hamarosan keresni fognak, akkor nem mutatkoztak be vagy csak én nem emlékeztem rá. Erről a számról a hölgy illedelmesen bemutatkozott és mondta hogy az Alianztól keres, korábban beszéltem egy kollégájával, megtakarítás ügyben keresett, mondtam hogy jelenleg ez számomra nem esedékes és szépen elköszönt, teljesen korrekt volt. Nekem ennyiből nem tűnt kamunak viszont bárki bemutatkozhat úgy, hogy XY biztosítótól vagyok, nem tudom bizonyítani se én se ő azt, hogy igaz de az ellenkezőjét sem, ha esetleg adatot akar kihúzni akkor rá lehet nyomni és tiltani, lehet ha valaki bele megy abba, hogy igen érdekelné a biztosítás akkor elkezd kérdezősködni.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.