Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0613737987 / +3613737987

Mai napon hívott hogy a supershopos kártyám által találta meg a számom. Elmondta hogy rogzítésre kerül a beszélgetés meg minden. Kérdezte hol szoktam használni, szoktam e pontot beváltani. Elkezdte magyarázni milyen baleset biztosítást tudnék kötni, közben hallotta a gyerek hangot, kérdezte hogy van e gyerek és mennyi, akkor már egyből őket is bevonta az ajánlatba. Kérdezte a párom mit dolgozik. Mondta mennyi lenne az összeg havonta és hogy tudok váltani és lemondani fordulókor, amihez nincs más dolgom csak megadni a személyi számom, a gyerekeké nem kell mert kiskorúak. Mikor mondtam hogy megbeszélem a férjemmel egyből hangsúlyt váltott és mondta hogy holnap is felhiv ilyen tájt. Na azt lesheti hogy felveszem e...

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.