Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0614449341 / +3614449341

Sajnos engem is hívtak, hogy a jobb jövő program keretében 80%-os támogatással tanulhatok nyelvet. Mivel már rég szerettem volna beleegyeztem, hogy küldjék ki, és kifizettem 22.000,- ezer forintot a csomagért, amiben egy hozzáféréshez való kód volt. Próbáltam a firefoxal, a crommal, de mindenhol írták, hogy veszély forrás. Egyáltalán nem is engedte sehogy beírni a kapott kódot. Sajnos azóta utána olvastam, hogy sok embert csaptak így be, több telefonszám is tartozik hozzájuk. Sajnos csalás áldozata lettem. Mivel nem tudtam kifizetni a magas tandíjat, gondoltam hátha így sikerülhet. Most se tanulás, se pénz. Sajnos

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.