Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0652998720 / +3652998720

Üdülési szokásokkal kapcsolatban kérdeztek kb 1 évvel ezelőtt, általánosságban. Erre hivatkozva hívogatnak mostanában, hogy a korábbi segítséget szeretnék megköszönni egy 50 ezer Ft-os utalvánnyal, amit 5 helyszínen lévő apartmanjaikban lehetne felhasználni. Mindenáron személyes találkozót akarnak, illetve Messengeren videóhívásban tájékoztatni a részletekről, de semmi konkrétumot nem mondanak. Megelégeltem az erőszakos hivogatásukat és kijelentettem, hogy innentől nem járulok hozzá az adataim kezeléséhez, töröljék azokat az adatbázisukból. Úgy tűnt felfogták, de kb 1-2 hét múlva újra hívtak. Természetesen tiltottam a számot.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.