Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0617555277 / +3617555277

Ha folyamatosan újabb-újabb termékkel állnak elő, akkor szórakoztatni kell őket. Legfontosabb képernyőfotót készíts arról, akivel reklámoznak, mert el fog tűnni. Az idejüket kell rabolni. Nyújtsd el a beszélgetést jó hosszúra. Rendeld meg egy nem valós címre. És röhögjél rajtuk. A pénzedre neked van szükséged. Jó szórakozást! Ilyen világban élünk. Igazából ott le tudnák állítani az egészet, amikor fel kérnek egy call centert egy munkára. Csak le kellene ellenőriztetni a termék valóság tartalmát. (Erre hoznának egy törvényt...) Feljelentés után a válasz csak annyi, hogy jobban oda kell figyelni. Ez a legális csalások országa.... Erre csak így lehet reagálni: te is átversz. Eszes a magyar!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.