Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06202995580 / +36202995580

Engem ma hívott, állítólag decemberben már beszéltünk (előzményben nincs benne). Nyugdíj-bizosítás, mondtam, hogy nem érdekel, más irányú befektetésben gondolkozom, és már folyamatban. Na de milyenben? - szólt a kérdés. Mondom elnézést, de már folyamatban van, nincs értelme beszélni róla. Mire a válasz: ha nem tudom megmondani milyenben, akkor én biztosan hazudok... Letettem a hívást, azt gondolom, ez egy igen telített piac, és nagyon remélem, hogy az ekkora bunkók több, mint gyorsan kikopnak. Még ha ért is a pénzügyekhez (amit nem tudok), akkor sem: ilyen emberrel egy centről sem beszélek: mi történne akkor, ha szerződést kötnénk, és ott valami bonyodalom történne? Engem alázna? Na, ennyit az ilyenekről, szerencsére, vannak sokan intelligensek és kedvesek is a piacon, lehet bőven válogatni, sőt!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.