Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06203501350 / +36203501350

Én egy dugulás miatt hívtam ki őket. Méterenként 10e Ftban állapították meg az árat ami végül 190e lett. A dugulást nem sikerült elhárítani, azt mondták biztos eltört a cső a kertben vagy a ház alatt. Azt modták, hogy 150e-et beszámítanak ha velük csináltatom meg, de ahhoz fel kell ásni a kertet és legkevesebb 1,5 millióba fog kerülni. Na eddig voltam balek. Utána kinyomoztam kik is ez a cég és felhívtam h felejtsék el a milliós beruházást és adják vissza a minimum 150e Ft-ot, mindennel megfenyegettem őket. Közben az egyik barátom ajánlott egy másik duguláselhárítót aki kijött kb. 15 perc alatt megcsinálta - magas nyomású vízzel - és elkért 40e-et. Ezt követően még volt nehány telefonváltásom a csalókkal, de végül legalább a 150e-et visszakaptam. Soha ezekkel többé semmit.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.