Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0617011091 / +3617011091

Én egy internetes cikket olvastam és ott láttam meg egy tartásjavító heveder / pánt/ hirdetését. Sajnos nem voltam elég körültekintő és megrendeltem. Egy napon belül GLS futár hozta az árut, mely kibontás után használhatatlannak bizonyult. 19.900 Ft.-ot fizettem a futárnak bankkártyával. A csomag feladója egy Perla Commerce LTD Nagytarcsa Nádas utca 4. A cég elérhetetlen, semmilyen emailt nem kaptam a rendelésről csak egy sms-t a GLS futártól, hogy hozza a csomagomat. A csomagban számla természetesen nem volt és emailban sem kaptam számlát. A termékhez semmilyen leírás nem volt. A térképen a Nagytarcsa Nádas utca 4 szám egy szántóterületet mutat épület nélkül, tehát a cég elérhetetlen.Ezek után nyilvánvaló, hogy egy csaló banda nyerészkedik a gyanútlan embereken és a magyar államon is, mert a termékek után biztos, hogy nem fizeti be az áfát.Az előttem írt hozzászólásokból kiderül, hogy a fogyasztó védelmi hatóság sem lép fel a csalók ellen. Én ma a NAV-nál fogok bejelentést tenni és nagyon kíváncsi vagyok, hogy lépnek-e az ügyben valamit.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.