Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0619989790 / +3619989790

Űdvözlök minden olyan embert aki kriptóvalutàt vàsàrolt.Ahogy olvasom mindenki azonnal akarja,hogy pénzhez juson Tűrelem emberek!!! Én is vàsàroltam kriptóvalutàt és türelmesen hamarosan bevàltom lesz 10szerese amit befízettem ,mert az àrfolyam megy felfelé.A cég nagyon segítőkesz minden levelemre vàlaszolnak ha kérdésem van.Okosan és értelmesen kell kezelni és figyelni az àrfolyamot.Itt mindenki pénzhez fog jutni csak tűrelem!!! Az aki azt írta ,hogy 8szor bevàltotta a kriptóvalutàjàt nagyon okosan csinàlta tűrelmesen.Az a baj a magyar emereknél tisztelet a kívételnek ,hogy mindjàrt ,azonnal pénzhez szeretnének jutni.Csak ahhoz ,hogy pénzhez jusson tűrelmesnek kell lenni és figyelni az àrfolyamot .Azért írtam a hozzàszolàst lehet ebben pénz forràshoz jutni csak tűrelmesnek kell lenni.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.