Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06708550574 / +36708550574

Harmónia Közérzet javitó Központként jelentkezett, Podmaniczky utca 27-ből. A "helyzet"-re való tekintettel besegitenek, mondta a hölgy. Csak 2000 Ft-ért szűrővizsgálatokat ajánlott 60 év felettieknek. olyan kockázatokat elemeztek volna, ami ebben a korban mindenkinél megvan, tehát nagyot nem is tévedhetnek. Feltételezem, hogy utána nagyon kedvezményes áron százezrekért kellett volna venni valami kütyüt. Viszont semmit sem találni róluk az interneten. Két perc múlva feleségem telefonján is hivtak ugyanerről a számról egy másik hölgy. Persze az a telefon is névleg az én előfizetésem, tehát a Telekom kiadta az előfizetői adatokat nekik. Óvakodjatok tőlük!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.